Onze waarden

Welkom bij Kreston-VDN, waar onze kernwaarden integriteit, expertise, klantgerichtheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en welzijn op het werk de drijvende krachten zijn achter alles wat we doen.

 

Integriteit
Integriteit

Wij handelen altijd eerlijk, ethisch en met de hoogste mate van professionele integriteit, zowel in onze interacties met klanten als met collega’s.

Expertise
Expertise

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van accountancy, belastingen, financiën en bedrijfsadvies. Wij streven ernaar om voortdurend te leren en te groeien, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren actief naar de behoeften van onze klanten, begrijpen hun doelstellingen en streven ernaar om oplossingen te bieden die nauw aansluiten bij hun unieke situatie.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is essentieel in alles wat we doen. Klanten kunnen op ons rekenen voor nauwkeurige adviezen, tijdige dienstverlening en het nakomen van onze beloften.

Kwaliteit
Kwaliteit

We streven naar excellentie in alles wat we doen, van de nauwkeurigheid van onze cijfers tot de helderheid van ons advies. Wij geloven dat kwaliteit de sleutel is tot het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en het behalen van succes op lange termijn.

Welzijn op het werk
Welzijn op het werk

Wij hechten veel waarde aan het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers. We streven naar een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en zijn volledige potentieel te bereiken.

Onze geschiedenis

Ons kantoor vindt zijn oorsprong in 1974, toen zij werd opgericht door Alexis Van Den Neste.

Het kantoor groeide in de daaropvolgende jaren, waarbij het team zich richtte op het opbouwen van sterke relaties met klanten.

In de loop der tijd heeft Kreston-VDN zich ontwikkeld tot een toonaangevend accountantskantoor, met een reputatie voor betrouwbaarheid, integriteit en uitmuntendheid in de branche. Het kantoor heeft een divers portfolio van klanten opgebouwd, variërend van start-ups en familiebedrijven tot grote ondernemingen in verschillende sectoren.

De groei en succes van Kreston-VDN zijn te danken aan het toegewijde team van professionals dat zich inzet voor de waarden van het kantoor. Door voortdurend te investeren in talentontwikkeling, innovatie en klantgerichte oplossingen, blijft Kreston-VDN een voorkeurspartner voor bedrijven die streven naar financiële stabiliteit, groei en succes.

Met een trotse geschiedenis en een oog op de toekomst blijft Kreston-VDN zich inzetten voor het leveren van waarde aan klanten en een focus op het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers.

“Sinds de oprichting van Kreston VDN is ons streven om onze klanten met vertrouwen en succes door een steeds complexer fiscaal landschap te loodsen. We bieden hen op maat gemaakte diensten en strategisch advies. ”

Uw partners in accountancy

Kreston Global

Wij zijn de ambassadeurs van Kreston Global in België, een wereldwijd audit- en accountancy netwerk dat haar diensten aanbiedt via 160 kantoren in meer dan 115 landen en een team van 25.000 hooggekwalificeerde professionals. Kreston Global staat op de 13e plaats van toonaangevende accountantskantoren wereldwijd.

Kreston Belgium, als lid van het Kreston Global netwerk, biedt haar klanten gespecialiseerd internationaal advies, met de garantie van kwalitatief advies wereldwijd gebaseerd op de lokale expertise van alle leden van het netwerk. De nauwe samenwerking tussen de professionele leden van Kreston voegt een persoonlijke dimensie toe aan onze internationale dienstverlening en stelt ons in staat onze cliënten een optimale service te bieden in de verschillende buitenlandse markten.

In het huidige economische klimaat, met de snelle ontwikkeling van nieuwe markten, nieuwe vormen van communicatie en toegenomen internationale mobiliteit, opereren bedrijven nu binnen nieuwe wereldwijde markten. Of u nu in het buitenland gaat opereren of dat uw bedrijf de Belgische markt betreedt, u kunt rekenen op Kreston Belgium en de steun van onze kwaliteit en internationale dekking om het succes van uw bedrijf te ondersteunen.

Lees meer over de diensten van het Kreston Global netwerk.

0
PROFESSIONALS
0
KANTOREN
0
LANDEN
0
RANKING
Kreston Global

Contacteer ons

Door ons contactformulier in te vullen, heeft u de mogelijkheid om het urgentieniveau van uw verzoek aan te geven, zodat we onze teams kunnen mobiliseren binnen de meest geschikte termijnen voor uw behoeften.

Contact